Smertelindring, forebyggelse og velvære

Oplever du smerteproblematikker i bevægeapparatet, eller ønsker du behandling eller forebyggelse af spændinger i musklerne? Så kig forbi NF:CURA Sport til en professionel sportsmassage. Her vil du være i de bedste hænder.

Sportsmassage – velvære og balance i musklerne

Massage giver ro, balance og flow i de brugte muskler. Ved sportsmassage er formålet overordnet at generere et større flow i muskler og væv i kroppen, så systemet fungerer så optimalt som muligt. Sportsmassagen kan også virke smertelindrende, da kroppen og det skadede område bliver afbalanceret og afslappet, så området ikke længere er anspændt. Vores sportsmassør masserer dine muskler og bindevæv med hænder og fingre, så dine sener, bindevæv og muskler bliver påvirket til at spænde af og komme i balance.

Det giver ikke kun en fysisk større veltilpashed men kan også give et større psykisk velvære og en generel bedre følelse i kroppen. Når din krop bliver masseret dybdegående af vores sportsmassør, vil den udskille affaldsstoffer, få tilført frisk ilt, samtidig med at der strømmer mere næringsrigt blod rundt i kroppen. Et besøg hos vores sportsmassør kan altså skabe et bedre flow i kroppen, så du får genoprettet balance – eksempelvis efter et langt løb, hvor du har dannet meget syre i benene.

Sportsmassage er dog ikke kun målrettet sportsudøveren. Det er også til dig, der døjer med andre akut opståede skader eller dig, der oplever smerter på grund af forkerte arbejdsstillinger eller lange dage på kontoret. Vi tager som regel godt fat ved en sportsmassage, men det er selvfølgelig dig, der bestemmer, hvor hårdt trykket skal være. Hos NF:CURA Sport lytter vi altid til dig og dine behov.

Priser og kontakt

Cecilie vil normalt være på klinikken torsdage fra 18-21, men du kan kontakte hende, hvis du ønsker at aftale en tid uden for det sædvanlige tidsrum. Du kan ringe til klinikken for at aftale en tid eller skrive direkte til Cecilie på e-mail: cfv@nfcura.dk.

Prisliste

Ved fysioterapeutstuderende:

30 minutters sportsmassage 250.-
60 minutters sportsmassage 350.-

Ved fysioterapeut:

30 minutters sportsmassage hos Fysioterapeut 350,-

60 minutters sportsmassage 595,-

Telefontider:

Klinikkens åbningstider

Mandag:        07.00 – 19.00
Tirsdag:         07.30 – 19.00
Onsdag:        07.00 – 19.00
Torsdag:        07.30 – 21.00
Fredag:         07.30 – 17.00
Lørdag:         10.00 – 14.00

Søndag efter aftale

Book tid via vores online booking

*Få en tid inden for 3 dage