Hos NF:CURA Sport har vi flere års erfaring i arbejdet med både hverdagsaktive, motionister og landsholdsatleter. Vi tager alle typer skader seriøst og arbejder ud fra en fast analytisk model, til gavn og sikkerhed for dig som klient.

Vi lytter til dig og sørger for at forventningsafstemme fra starten af. Når du går hjem første gang, skal du have en viden om din problematik, hvad det kræver at komme videre og hvor lang tid der vil gå før du er tilbage til dit niveau før skaden.

Behandlingsforløbet starter ved den 1. konsultation. Skal du have et træningsprogram, vil det ligge i din e-mail indbakke samme dag. Hvis der er behov for en ny aftale, bookes det i kalenderen inden du går, så du har en sikkerhed for, at vi hjælper dig hele vejen.

Det anbefales at bruge en time på første konsultation for at opnå den mest optimale forløbsplanlægning, behandling og diagnosticering

Jeg har fået behandling af sportsskader mange gange af mange behandlere gennem mit liv, og du er den klart bedste behandler af dem alle.

Pelle Nilsson – Triatlet

 


Prislisten pr. 1. august 2018 er som følger:

Alm. behandling
½ time:       350 DKK,-
1 time:        595 DKK,-

Løbestilsanalyse og løbsoptimering

1 time:        595 DKK,-