Det fleksible forløb

NF:CURA er en klinik uden for sygesikringen. Dette betyder at vi får en langt større fleksibilitet i patientforløbene og at vi typisk har mulighed for flere akutte tider. Vi mener at denne fleksibilitet betyder mere effektive behandlingsforløb og derved også hurtigere resultater. Det betyder også at du ikke får det normale tilskud fra sygesikringen. Du vil dog stadig kunne få tilskud fra Danmark og en lang række forsikringsselskaber.

Har du en sundhedsforsikring.

Der er mange former for dækning hos de forskellige forsikringsselskaber og de ændrer hyppigt på deres dækningsvilkår. Det er derfor næsten umuligt at lave en opdateret liste over de forskellige dækninger. For langt de fleste selskaber gælder det, at de dækker det der svarer til egenbetalingen ved fysioterapi inden for sygesikringen på. Denne dækning vil du oftest også som minimum få hos en fysioterapeut uden for sygesikringen. En del selskaber har dog en øget dækning ved behandling uden for sygesikringen, men det vil ofte være nødvendigt at du kontakter dem med specifikt ønske om at gå til fysioterapeut uden for sygesikringen.

Hvis du er i tvivl om dit selskab dækker er du velkommen til at ringe eller skrive til dig og så vil vi forsøge at give dig svar på dine spørgsmål.

 

Få en fysioterapeut ud.

Vi kommer gerne ud og holder foredrag, som vi tilpasser til det enkelte behov. Ved erhvervsforedrag vil der altid være en indgående samtale med en forventningsafstemning. Derudover vil vi forsøge, at specificere foredraget så det passer til arbejdets belastningsprofil og de mennesketyper foredraget skal omhandle. Der kan også planlægges mere praktiske workshop, hvor træning eller fysisk testning vil være temaet.

Vores hjerter banker særligt for sportsforeninger og vi tilbyder derfor, at komme ud og holde forskellige oplæg til trænere eller spillere. Da vi ved at de forskellige foreninger kan have små budgetter så laver gerne særaftaler med klubberne, så de kan få mest muligt ud af os og holde deres medlemmer aktive og raske. Ring gerne og hør mere