Personlig træner i Lyngby

Søger du en personlig træner ved Lyngby? Hos NF:CURA Sportsfysioterapi & Coaching i Jægersborg tilbyder vi gode rammer, og vi har flere års erfaring med specialiserede, personlige træningsmoduler. Vi har en vision om at være de førende personlige trænere i Jægersborg, Lyngby og Nordsjælland – og yder en indsats derefter.

Målrettet personlig træner

Har du en drøm om at tabe dig, være fri for smerter i ryg, ben, nakke eller skuldre, eller savner du en optimering af din igangværende træning? Så tag kontakt til os, og få en gratis samtale om, hvad vi kan gøre for dig. Vi har stor erfaring som personlige trænere, et godt samarbejde med Lyngby Fitness samt gode testfaciliteter til måling af din fremgang. Vores gode erfaringer med korte og længere forløb for både private og virksomheder giver os en stor tro på, at dit træningsforløb bliver succesfuldt, når du vælger os som dine personlige trænere i Lyngby og omegn.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, så sørger vi for en god kop kaffe og en seriøs snak om, hvad vi kan tilbyde dig ud fra din situation, din hverdag og dine behov.

Holdtræning

  • 1 times træning uden tilskud: 182,99 DKK,-
  • 1 times træning med tilskud fra Danmark: 128,10 DKK ,-
  • 1 times træning ved køb af 8 gange uden tilskud: 125 DKK,-

Du får altid en gratis prøvetime ved første besøg, så du kan se, om holdet er det rigtige for dig. Definitionen på et hold er mellem 3 og 10 deltagere. Vi har forskellige etablerede hold på klinikken, men der er også mulighed for at starte et nyt hold op ved behov efter aftale med os. Når du deltager på vores hold, kan vi danne os et klart billede af, hvad du vil have ud af træningen. Og vi er der for at hjælpe og vejlede dig, så du kan opnå dine mål.

Løbestilsanalyse og løbeoptimering

1 time:  595 DKK,-

Døjer du med småskader i dit løb, eller savner du uddannet vejledning i at optimere på din løbestil? Så giv os et kald, eller book en tid på hjemmesiden. Vi har toptunet analyseudstyr samt mange års erfaring i at hjælpe dig videre på landevejene eller i skoven. På 60 minutter har du en klar fornemmelse af dit eget løb, en plan for hvordan du kan optimere løbet og eventuelt et træningsprogram.

Hos  NF:CURA Sportsfysioterapi & Coaching vil vi være dine foretrukne personlige trænere ved Lyngby, og derfor har vi altid fokus på at skabe resultater for dig.

Anbefalinger fra kunder

Sommeren 2014 fik jeg nok af alle de smerter og den hindring det gav mig I mit privatliv. Jeg blev scannet og konklusionen var at begge knæ havde kraftigt springerknæ samt revne I begge menisker. Så mødte jeg Nick Augoustakis fra NF:CURA sport. En mand, der satte sig ind I min skade og lagde en plan, hvor han var tydelig i hvad han ville, hvad det krævede af mig og hvor lang tid det ville tage. Han har krævet og tvunget mig til at præsterer mit yderste, hver gang jeg har været i træningslokalet, hvilket har resulteret i at Nick har formået at hjælpe mig tilbage igen. Nick er ikke en fys, der bare viser dig nogle øvelser og forventer at det hjælper over tid. Han arbejder også på det mentale plan.
Nicolaj Bjerregaard

Book tid via vores online booking