NF:CURA Sport

Fysioterapi og personlig træning
VELKOMMEN

 

Hos NF:CURA arbejder vi ud fra et behandlingskoncept, hvor hurtig rehabilitering med manuelle teknikker kombineret med træningsterapi og performanceoptimering, er i fokus. Vi forstår vigtigheden i at komme hurtigt tilbage til din sport eller din hverdag. Vi er desuden i samarbejde med de førende scanningsklinikker i området, og du har dermed som klient en sikkerhed for, at få det mest optimale forløb hos os.  

 

Behandlingen som du vil opleve hos NF:CURA Sport – fysioterapi & personlig træning er baseret på erfaring fra bl.a. Brøndby IF’s superliga trup, triatleter, flere divisionsklubber og motionister på alle niveauer. Du vil opleve en behandling, der lige præcis er tilegnet dig, sammensat af et bredt spektrum af forskellige videreuddannelser indenfor fysioterapien og behandlingskoncepter.


 

VISION

NF:CURA’s vision er at være Nordsjællands førende klinik for diagnosticering, genoptræning, behandling og forebyggende træning.

 

MISSION

Missionen hos NF:CURA sport – fysioterapi & personlig træning er klar. Du skal opleve din problemstilling tages seriøst. Der lyttes til dig, og du skal føle at du opnår et resultat, eller viden omkring din skadesproblematik helt fra starten. Du får en klar forståelse for din kommende behandlingsplan, således at du opnår den korrekte rehabilitering og har en bedre forståelse for din krops styrker og svagheder.