ANBEFALINGER

Referencer

Det lyder som en kliché, men NF Cura er årsagen til, at jeg stadig kan spille fodbold. Ingen alvorlige skader, men mange små der har hobet sig op.
Skadesfri og uden symptomer i snart et år.
Mike Møller


 NF:CURA er suverænt den dygtigst fysioterapeut jeg nogensinde har benyttet. Kompetent og behagelig behandling fås ikke bedre.
Anders Lysholm Jacobsen


Jeg havde været knæskadet længe og fået behandling hos to forskellige fysser, men uden bedring. Nf:CURA gav mig behandling og træningsprogram og efter 10 uger kunne jeg løbe uden smerter. Jeg er kun blevet mødt med interesse, omsorg og en enorm viden. Kan klart anbefales!
Signe L H Hansen


Jeg har brugt NF:CURA, fordi jeg igennem en tid mærkede konstante smerter i nakken. Jeg blev mødt af en meget kompetent fysioterapeut, som igennem et kort forløb gav mig de nødvendige redskaber og øvelser til at komme af med smerterne. Desuden var fysioterapeuten behagelig at være i selskab med. Jeg vil anbefale klinikken på det kraftigste.
Mathias Overgaard Poulsen


Nick er en af de mest kompetente behandlere jeg har mødt. En gammel fodbold skade har Nick kureret efter 3 behandlinger med dertilhørende træningsprogram. Sætter et stort hak ved super og effektiv behandling by nf:cura.
Martin Jensen


Det er ikke særligt sjovt, når ens læge siger, at der er 15% chance, for at spille fodbold igen. Korsbånd for 2. Gang og menisken skulle opereres. Den besked giver jeg til Nick, som straks ser det, som en god udfordring for ham. Han lever sig 110% ind i sit arbejde for, at få mig klar. Vi arbejdede sammen 3 gange om ugen. 1 år efter operationen, spiller jeg fodbold igen, takket være Nick. Det betyder meget, at havde en fys, som sætter sig ind i situationen og gør alt for at gøre sit arbejde. Vi havde et fælles mål og med hårdt arbejde og vilje, fuldførte vi det. Jeg kan kun anbefale NFCURA SPORT.
Magnus Gaudin


Sommeren 2014 fik jeg nok af alle de smerter og den hindring det gav mig I mit privatliv. Jeg blev scannet og konklusionen var at begge knæ havde kraftigt springerknæ samt revne I begge menisker. Så mødte jeg Nick Augoustakis fra NF:CURA sport. En mand, der satte sig ind I min skade og lagde en plan, hvor han var tydelig i hvad han ville, hvad det krævede af mig og hvor lang tid det ville tage. Han har krævet og tvunget mig til at præsterer mit yderste, hver gang jeg har været i træningslokalet, hvilket har resulteret i at Nick har formået at hjælpe mig tilbage igen. Nick er ikke en fys, der bare viser dig nogle øvelser og forventer at det hjælper over tid. Han arbejder også på det mentale plan.
Nicolaj Bjerregaard


Det vigtigste er kernen – din høje faglighed, ihærdighed og særlige evner som behandler, hvor man nogle gange tænker, at du har synske evner, når du stiller diagnosen. Jeg har fået behandling af sportsskader mange gange af mange behandlere gennem mit liv, og du er den klart bedste behandler af dem alle. Det kan kun blive en succes!
Pelle Nilsson, Triatlet