Korpset 2018 – Henrik Redkjær / Aspirant #5

Henrik Rædkjær #5 – Frygt

Tandbeskytter Optakten til dag 3 starter for alle aspiranternes vedkomne faktisk dagen før kurset starter. Vi bliver alle sammen indlogeret på et hotel og midt imellem alle informationer om selve kurset, interviews og fotografering, skal vi også havde tilpasset…

Henrik Rædkjær #5 – Viljestyrke

Natten før det hele startede Natten før havde jeg svært ved at sove. Jeg mener, at klokken blev omkring midnat, før jeg lukkede mine øjne. Jeg tror, at det var kombinationen af en god tur fra København til Vestjylland på godt og vel 5 timer, alle de indtryk der var,…

Henrik Rædkjær #5 – Korpset Sæson 2 – Begyndelsen

Begyndelsen – rejsen mod #5 Henrik og NF:CURA Sport Tilbage da sæson 1 af TV2 programserien ”Korpset – Gjort af det rette stof” blev vist i fjernsynet, arbejdede Fysioterapeut Nick F. Augoustakis i Jægersborg Boldklub. Nick deltog i programmet, og der var flere af…