Korpset 2017 – Nick F. Augoustakis / Aspirant #6

Træning op til korpset

Hele forløbet op til korpset startede for mit vedkomne i slutningen af april. Jeg har i en del år fokuseret på triatlon og holdt formen ved lige off season med 7-mands fodbold. Jeg har derfor altid haft mest fokus på ben og core træning frem for styrke og overkroppen….

Korpset dag 5 – tænk tænk tænk aspirant #6

En rolig men desværre ærgerlig nat Natten var gået rigtig fint for mig. Jeg lå på observationsposten fra 02-03 med min efterhånden rigtig gode kammerat #15 Martin. Man ser ikke en lille men vigtig detalje om natten i programmet. #8 Frederik og #10 Renni skulle afløse…

Korpset dag 4 – Du elsker vand normalt Aspirant #6

Verdens mest effektive vækkeur Dag 4 startede reelt set aftenen før. Inden vi skal til at gå til ro bliver vi kaldt til samling i spisesalen. #25 Kenneth skal vise os, hvordan man laver en tandbeskytter. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, hvad den…

Korpset dag 3 – Æd dig selv Aspirant #6

Tidligt op – Svaghed og styrke En god nats søvn, hvor jeg sov fra midnat til 01.50 og igen fra 03.10 til 06.00 skulle vise sig at være startskuddet til en rodet dag. Vi skulle stille klar kl. 07.00, med fuldstændig clean sovesal og opholdsområde, i kampuniform. Vi fik…

Korpset – De første 48 timer

Introduktion – Hvem er jeg Mit navn er Nick F. Augoustakis. Jeg er gift og har en lille dreng på 18 måneder. Jeg arbejder til daglig på min fysioterapi klinik i Jægersborg som hedder NF:CURA Sport. Jeg har igennem hele mit liv interesseret mig for motion, og har…

Forløbet op til programmet – Castingen

Introduktion – Hvem er jeg Mit navn er Nick F. Augoustakis. Jeg er gift og har en lille dreng på 18 måneder. Jeg arbejder til daglig på min fysioterapi klinik i Jægersborg, som hedder NF:CURA Sport. Jeg har igennem hele mit liv interesseret mig for motion, og har…