Genoptræning i Allerød

Er du på udkig efter professionel hjælp til din genoptræning i nærheden af Allerød? Så er NF:CURA Sportsfysioterapi & personlig træning det rette sted. Vi har erfaring med genoptræning af alt fra motionister til elitesportsudøvere og landsholdsatleter, og vi er specialiseret i at sammensætte personlige genoptræningsforløb med knivskarpt fokus på din aktuelle skadesproblematik.

NF:CURA Sportsfysioterapi & Coaching holder til på Orchidevej 26 med gode muligheder for udendørs træning på den store græsplæne ved siden af samt løbetræning i skoven, som ligger lige i nærheden. Der er gode parkeringsforhold ved klinikken, og NF:CURA Sportsfysioterapi & personlig træning er derfor nem og hurtig at komme til, hvis du ønsker at finde en klinik, som tilbyder genoptræning tæt på ALlerød. Er du med offentlig transport, ligger Allerød Station et stenkast væk, ligesom bus 385 stopper lige ved døren.

 

Skræddersyet genoptræning tæt på Allerød station

Hos NF:CURA Sportsfysioterapi & personlig træning har vi en vision om at være dit foretrukne tilbud inden for genoptræning i ALlerød-området, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af din behandling. Vi tager os tid til at lytte til din problemstilling, og kommunikation og grundig dialog er altid grundlaget for et behandlingsforløb.

Allerede efter den første konsultation, hvor vi undersøger og diagnosticerer, sammensætter vi et skræddersyet træningsprogram, som matcher dine personlige behov for genoptræning. Ved første konsultation sørger vi desuden for at informere dig grundigt om din skadesproblematik samt udsigterne for behandlingsforløbet.

For at sikre dig de bedste muligheder for genoptræning i Allerød, Hillerød og omegn samarbejder vi desuden med Capio Billeddiagnostisk Center. For dig som patient betyder samarbejdet, at vi kan henvise dig til MR-scanning med kort ventetid. Det muliggør en hurtigere og mere grundig diagnosticering og giver os samtidig bedre grundlag for at tilrettelægge din behandling. Ikke mindst er det med til at sikre et hurtigere behandlingsforløb.

 

Vi tilbyder et bredt spektrum af behandlinger

Hos NF:CURA Sportsfysioterapi & personlig træning er vores behandlingskoncept enkelt: Hurtig rehabilitering af dine skader er i fokus, og igennem manuelle teknikker, træningsterapi, performanceoptimering og andre velafprøvede metoder sikrer vi os, at du altid modtager den mest kompetente behandling, når du vælger os som din foretrukne klinik til genoptræning af sportsskader i Allerød og omegn.

Vi tilbyder gerne personlige træningsforløb med fokus på specialiserede og personlige træningsmoduler og kan også tilbyde alternativer som akupunktur, hvis vi vurderer, at det kan være gavnligt i dit tilfælde.

Anbefalinger fra kunder

Det lyder som en kliché, men NF Cura er årsagen til, at jeg stadig kan spille fodbold. Ingen alvorlige skader, men mange små der har hobet sig op.
Skadesfri og uden symptomer i snart et år.
Mike Møller

Jeg havde været knæskadet længe og fået behandling hos to forskellige fysser, men uden bedring. Nf:CURA gav mig behandling og træningsprogram og efter 10 uger kunne jeg løbe uden smerter. Jeg er kun blevet mødt med interesse, omsorg og en enorm viden. Kan klart anbefales!
Signe L H Hansen

 

Kontakt os, og hør mere

Hvis du ønsker at høre mere din muligheder for genoptræning i vores klinik ved Lyngby, er du altid velkommen til at ringe til os på +45 4241 0879.

Book tid via vores online booking