Bare ROLIG

Vi hjælper dig op
Behov for genoptræning – Valget er dig

 

Hvis du er blevet udskrevet fra et hospital og har et lægefagligt behov for genoptræning, så har du krav på at modtage et gratis genoptræningstilbud af kommunen. Dette gælder uanset om du har været indlagt i flere dage eller blot har været forbi akutmodtagelsen.

Hvis kommunen ikke kan tilbyde dig genoptræning inden for 7 dage, så har du ret til, at tage det beløb du ville kunne få dækket hos kommunen og opsøge en klinik der er godkendt til at varetage disse genoptræningsforløb. Hos NFCURA tilbyder vi genoptræning inden for det ortopædkirurgiske og geriatriske speciale. Hvis kommunen ikke kan tilbyde dig behandling vil du modtage et kode, hvorefter du kan gå ind på www.mingenoptræning.dk og finde vores klinik.

Vi tilbyder både individuelle forløb og holdtræning. Hvis du ikke kan komme til klinikken tilbyder vi også hjemmebehandling. Foran klinikken er der handicappladser og der er elevator til vores rum på 1. sal. For at sikre, at du får den bedst mulige behandling, afholder vi intern fokusdage med en kommunalt ansat fysioterapeut, hvor de kommunale forløbsprogrammer holdes op imod de tilbud vi har på klinikken.

Hvis kommunen ikke kan tilbyde dig genoptræning inden for 7 dage efter udskrivelse kan du modtage genoptræning hos NFCURA SPORT. Hvis du efter genoptræningen ikke føler dig helt færdigbehandlet, kan vi skræddersy et forløb til dig, så du kan komme helt i mål. 

Kilde: https://mingenoptraening.dk/citizen/faq