Firmaaftale – FA2000

FA2000

I løbet af foråret 2017 har der været mere og mere tilslutning til klinikken fra medlemmer fra FA2000. Det har nu resultereret i en aftale med klubben om at NF:CURA Sport kommer til Frederiksberg fremover.

FA2000 er en meget ambitiøs fodboldklub i hjertet af Frederiksberg, som netop er rykket op i Danmarksserien med deres førstehold.

Udover deres førstehold har de med ansættelsen af Henrik Jensen som elitechef for ungdomsårgangene sat barren højt for de fremtidige generationer og er i gang med en flot overgang til en eliteorganisation.

Derfor har vi hos NF:CURA gjort skadesforebyggelse, top professionel behandling og sportsmassage tilgængeligt på ungdomsholdene – og ikke bare hos seniorerne.

FA2000 har en af danmarks største ungdomsafdelinger og vil fremover nyde godt af NF:CURA Sports faciliteter og professionelle tilgang til skadesbehandling- og forebyggelse.

Vi vil igennem hele sæsonen være ude og undervise og behandle 1. holdets spillere mandage og torsdage fra 18-19. Derefter vil vi være til rådighed i klubbens cafe for en snak over en kop vand. Så tag endelig fat i os med de blå poloer – og spørg endelig.

Historie

Frederiksberg Alliancen 2000 (FA 2000) er en sammenslutning af KBU-klubberne B 1972 og Boldklubben Dalgas fra år 1922 samt DAI klubben F.K.I.F. (Frederiksberg Kammeraternes Idræts Forening) fra år 1930. Klubben spiller på banerne ved Jens Jessens vej på Frederiksberg.

Idé- og ophavsmændene bag sammenslutningen, Jan Busk og Michael Christiansen ( begge F.K.I.F.), fik trådene samlet med de to andre klubbers bestyrelse i efteråret 1999 og i samarbejde med KBU var FA 2000 en realitet i forårsturneringen år 2000.

Klubbens officielle fødselsdag er d. 7. september. I den spæde begyndelse havde FA 2000 ca. 250 aktive medlemmer, som strakte sig fra ungdomsfodbold i 8 års alderen til Masters (50-55 år). Klubbens bedste hold startede i serie 2 men rykkede op i første forsøg. I sæsonen 2010/11 vandt klubben serie 1 og rykkede op i Københavnsserien. I sæsonen 2011/12 vandt holdet Københavnsserien og rykkede op i Danmarksserien.

FA 2000s koncept som fodboldklub er, at alle skal behandles ens, og at det sociale skal sidestille det sportslige. Siden er foreningen vokset til 1503 aktive og passive medlemmer, som nu spreder sig i alderen fire år op til den ældste aktive, som pt. er 78 år.

Rabat

Vi tilbyder rabat ved følgende behandlinger til FA2000 medlemmer.

  • Idrætsfysioterapi
  • Kraniosakral-terapi ved hjernerystelse, piskesmæld og kronisk hovedpine
  • Medicinsk akupunktur for akut smertelindring og bevidst lindring af migræne
  • Personlig træningsoptimering, fedtmåling, fitness-test, kondital, løbsoptimering, kostvejledning m.m.

 

Prisliste:

1. gangs konsultation               480.-

1. gangs konsultation 30 min   280.-

Almindelig behandling             280.-

Træning på hold                       100.-

 

Husk at der stadig er tilskud fra sygesikring Danmark.