Som beskrevet kan der være mange, forskellige årsager til smerter i ryggen, og der er derfor ikke noget endeligt facit på, hvad der hjælper mod ondt i ryggen – behandlingen vil være forskellig fra klient til klient.

Hos NF:CURA Sportsfysioterapi & Coaching stræber vi altid efter at sammensætte en behandling med fokus på lige netop din problemstilling, og det er vores klare mål, at du helt fra starten af dit behandlingsforløb er velinformeret omkring din skadesproblematik. Vi deltager løbende i efteruddannelse med henblik på at kunne tilbyde en bred vifte af behandlingskoncepter, og som klient vil du opleve, at der bliver lyttet til dine beskrivelser af dine symptomer – det giver os nemlig større mulighed for at skræddersy et korrekt behandlingsforløb. Hvad der hjælper mod dit konkrete tilfælde af ondt i ryggen vil altså være en individuel, faglig vurdering, som vi er i stand til at foretage som erfarne fysioterapeuter.

Fælles for de fleste behandlinger er dog, at vi kombinerer manuelle teknikker som sportsmassage og eventuel akupunktur med træningsterapi, som har til formål at genopbygge og styrke muskulaturen i ryggen. Hvis du vil vide mere om, hvad der hjælper mod ondt i ryggen, kan du i afsnittene forneden læse om en række behandlingsmetoder og øvelser.