Den behandling af rygsmerter, som vi udfører hos NF:CURA Sportsfysioterapi & Coaching, tager i høj grad udgangspunkt i træningsterapi. Ryggen er lavet til bevægelse, og ofte vil rygproblematikker skyldes mangel på samme. Derfor vil behandling af rygsmerter ofte været baseret på et skræddersyet træningsforløb, som tager afsæt i dine beskrivelser og vores faglige vurdering. I mere akutte tilfælde kan behandlingen også bestå i sportsmassage og andre manuelle teknikker, som har til formål at løsne op for spændinger.

Behandling af rygsmerter er altså et bredt spektrum af forskellige øvelser, metoder og træningsprogrammer, som afhænger af det enkelte tilfælde. I forbindelse med slidgigt i ryggen vil træningen eksempelvis være tilrettelagt på én måde, mens vi i tilfælde af sportsskader og arbejdsskader vil gøre brug af andre metoder, som er målrettet det enkelte tilfælde.