Kranio sakral terapi i Lyngby

Hvis du døjer med muskelspændinger, ryg- og nakkesmerter, hovedpine og lignende smerteproblematikker, kan vi hos NF:CURA Sport – fysioterapi & Coaching behandle dig med kranio sakral terapi. I klinikken i Lyngby er vi uddannet i metoden, og vi har gode erfaringer med at behandle en række fysiske lidelser ved hjælp af den skånsomme teknik. Du er altid velkommen i vores lokaler på Jægersborgvej 66A, hvis du vil prøve de gavnlige effekter af kranio sakral terapi i nærheden af Lyngby.


Behandling med kranio sakral terapi

Kranio sakral terapi er en mild og nænsom manuel behandlingsteknik, der har til formål at skabe balance i det såkaldte kraniosakrale system – dvs. ansigtsknoglerne, ansigtet, korsbenet og bindevævsmembranerne, som holder hjernen på plads. Selve behandlingen foregår ved, at vi ved lette berøringer løsner op for spændinger og blokeringer, og mange oplever at komme ind i en nærmest meditativ tilstand, når de bliver behandlet med kranio sakral-metoden.

Vi behandler følgende lidelser med kranio sakral terapi i klinikken i Lyngby.

  • Kronisk hovedpine
  • Piskesmæld (Whiplash)
  • Migræne
  • Hjernerystelse

     

Kranio sakral terapi med fokus på din problemstilling

Hos NF:CURA Sportsfysioterapi & Coaching har vi fokus på den enkelte patient, og vi sammensætter altid et behandlingsforløb ud fra dine aktuelle behov. Vi vil være din foretrukne klinik inden for fysioterapi og kranio sakral terapi i Lyngby-området, og derfor giver vi os tid til at lytte til dig og dine behov.

Hvis vi vurderer, at kranio sakral terapi kan være gavnligt i dit tilfælde, vil vi tage en tilbundsgående samtale, hvor vi belyser, hvad du kan forvente af forløbet og forklarer nærmere om selve behandlingen. En behandling tager som regel omkring 30 minutter, men vi anbefaler, at du sætter 60 minutter af til den første behandling.

I nogle tilfælde vil én behandling være tilstrækkeligt. I tilfælde af mere længerevarende problemstillinger anbefaler vi dog, at du modtager flere behandlinger. De fleste vil for alvor mærke positive forandringer inden for de første tre behandlinger. Kranio sakral terapi foregår fuldt påklædt og liggende på en briks, er uden bivirkninger og ganske smertefrit.

 

Kontakt os, hvis du vil høre mere om kranio sakral terapi

Du kan booke tid til en behandling med kranio sakral i klinikken ved Lyngby ved at benytte vores online booking-formular her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4241 0879, hvis du vil høre nærmere om metoden. Vi ser frem til at møde dig og til at afhjælpe dine smerter.

Book tid via vores online booking