NF:CURA sport - fysioterapi og CoachingHurtig rehabilitering med manuelle teknikker, træningsterapi og performance optimering i fokus

Træning op til korpset

Hele forløbet op til korpset startede for mit vedkomne i slutningen af april. Jeg har i en del år fokuseret på triatlon og holdt formen ved lige off season med 7-mands fodbold. Jeg har derfor altid haft mest fokus på ben og core træning frem for styrke og overkroppen. I programmet ser man en masse som kan tage over 100 armbøjninger og løfte over 100 kilo i bænkpres. Det ville være meget forkert af mig at prøve at konkurrere med dem i den eksplosive styrke, så jeg fokuserede stort set alt min træning på vægte som var maksimalt 30 kilo. Men til gengæld med mange gentagelser.

Korpset dag 4 – Du elsker vand normalt Aspirant #6

Verdens mest effektive vækkeur Dag 4 startede reelt set aftenen før. Inden vi skal til at gå til ro bliver vi kaldt til samling i spisesalen. #25 Kenneth skal vise os, hvordan man laver en tandbeskytter. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, hvad den faktisk skulle bruges til. Vi snakkede lidt om det imens vi fik dem lavet. Mit bedste bud var selvtillidsprøver. Min far har egentlig aldrig fortalt så meget om, hvad han var igennem på jægerkorpsets kurser, men selvtillidsprøverne fra vipper havde han dog nævnt.

Korpset dag 3 – Æd dig selv Aspirant #6

Tidligt op – Svaghed og styrke En god nats søvn, hvor jeg sov fra midnat til 01.50 og igen fra 03.10 til 06.00 skulle vise sig at være startskuddet til en rodet dag. Vi skulle stille klar kl. 07.00, med fuldstændig clean sovesal og opholdsområde, i kampuniform. Vi fik for en gangs skyld noget godt at spise (havregryn) og så var vi klar. Troede vi. Jeg kan huske fra min militær tid, at spiller ens opholdsområde ikke, så falder helvede ned. Der var ingen af os, som havde tænkt på vores varmestue. I varmestuen hænger vi vådt tøj op og der var selvfølgelig møg beskidt. Den fejl kostede os en planke i uniform på ca. 5 minutter, imens 3 af drengene fik varmestuen gjort i stand. Så lærte vi det, og den spillede resten af ugen.

Forløbet op til programmet – Castingen

Forløbet op til programmet – Castingen

Introduktion – Hvem er jeg Mit navn er Nick F. Augoustakis. Jeg er gift og har en lille dreng på 18 måneder. Jeg arbejder til daglig på min fysioterapi klinik i Jægersborg, som hedder NF:CURA Sport. Jeg har igennem hele mit liv interesseret mig for motion, og har altid søgt efter at få presset mine grænser. En for tidligt standset fodboldkarriere udmøntede sig i den første Ironman i 2011. Derefter kom der flere halve og en enkelt fuld mere til EM i 2014. Derfra blev mit største resultat en 11. plads ved Wasdale worlds toughest 1/2 ironman i 2015. At næste oplevelse skulle blive den mest ekstreme lå ikke i kortene, men det var klart en af motivationsfaktorerne for at tilmelde mig Korpset.

Korpset – De første 48 timer

  Introduktion – Hvem er jeg Mit navn er Nick F. Augoustakis. Jeg er gift og har en lille dreng på 18 måneder. Jeg arbejder til daglig på min fysioterapi klinik i Jægersborg som hedder NF:CURA Sport. Jeg har igennem hele mit liv interesseret mig for motion, og har altid søgt efter at få presset mine grænser. En for tidligt standset fodboldkarriere udmøntede sig i den første Ironman i 2011, derefter kom der flere halve og en enkelt fuld mere til EM i 2014. Derfra blev mit største resultat en 11. plads ved Wasdale worlds toughest 1/2 ironman i 2015. At næste oplevelse skulle blive den mest ekstreme lå ikke i kortene, men det var klart en af motivationsfaktorerne for at tilmelde mig Korpset.